608-vloeren_vinyl-header.jpg

Vinyl

praktisch gemak met een vinylvloer

Jarenlang plezier hebben van je vloer? Weinig tot geen onderhoud? En misschien nog wel belangrijker: geen beschadigingen door water en vlekken? Dan is ons advies: een vinylvloer kopen. Vinylvloeren zijn slijtvast, onderhoudsvrij en makkelijk schoon te houden. Kortom: ideaal voor elke kamer in huis.
Vinyl detail
Vinyl

Onderhoud van de vloer

Een houten vloer is erg mooi, maar vergt ook veel onderhoud. Met een vinylvloer creëer je dezelfde look, zonder periodieke opknapbeurt. Niet urenlang schuren, lakken en beitsen met bijkomend probleem dat jij en de rest van de familie minimaal 24 uur niet op de vloer mogen lopen. Het onderhoud van een vinylvloer is op een dwijlbeurt na, voor dit type vloer zo goed als een onderhoudsvrij.

Slijtvaste vloerbedekking

Een ander voordeel van dit type vloer is zijn ijzersterke, slijtvaste karakter. Geen waterschade op de vloer rond het aanrecht, vlekken die niet meer verdwijnen en krassen op de vloer, omdat je iets hebt laten vallen. Dat maakt vinyl perfect voor in de keuken en andere vochtige ruimtes, maar ook voor in de slaapkamer van de kinderen, die regelmatig stoeien en knoeien. Bovendien biedt deze vloer een ruime keuze in design. En: wist je dat een vinylvloer ook isolerend werkt? Sterker nog, het is één de beste geluiddempers onder de vloeren!

Naadloos hygiënisch

Onderhoudsvrij, check ✔ Slijtvast, check ✔ Dan volgt – niet geheel onbelangrijk – hygiënisch. Ook op dat vlak verdient deze vloer een vinkje. In de meeste gevallen wordt deze vloer uit één stuk gesneden en gelegd: kamerbreed. Deze naadloze optie zorgt ervoor dat vuil – tussen randjes van hout bijvoorbeeld of in de voegen van tegels – geen kans maakt. Colors@home Wendy levert ook vinylstroken. Mocht u vinyl kopen, dan is het advies om deze vinylvloer te laten leggen door één van onze experts.

Vinylvloer houtlook, mozaïek of marmer?

Voor gebruiksvriendelijkheid slaagt vinyl met vlag en wimpel, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Sommige mensen hebben nog steeds de associatie van ‘een budgetvloer van zeil’. Onterecht. Vinyl is dikker dan zeil, wat het een kwalitatieve look geeft. Bovendien is het voorzien van een slijtvaste toplaag. De dikte van de toplaag varieert – net als bij laminaat vloeren  – tussen de 0,2 en 0,4 millimeter. Qua design is de keuze oneindig. Van vinylvloer laminaat en mozaïek tot een visgraat design en vinyl vloertegels. Er zijn zelfs vinylvloeren voor buiten! Kies een stijl die bij jouw inrichting past en creëer zo helemaal je eigen look & feel.

De prijs van vinyl

Vinyl is geschikt voor elk budget. Het is makkelijk te produceren en daardoor niet duur. Omdat het minder tijd kost, laat je een vinylvloer goedkoop leggen. Onze medewerkers helpen je graag.

Kom naar onze showroom in Emmen

Vinylvloer kopen, maar liever eerst kijken voordat je overgaat tot aanschaf? Je bent van harte welkom in onze showroom in Klazienaveen. Misschien ben je wel aan het verhuizen of verbouwen en kunnen we je ook op één van onze andere vakgebieden van dienst zijn: behang, buitenzonwering, horren, raamdecoratie en vloeren. Bekijk het complete assortiment in de winkel, voel aan de stoffen en laat je adviseren door onze medewerkers.

 

Liever advies in eigen huis, zodat we de ruimte goed kunnen zien en alles kunnen opmeten? We komen graag gratis langs om een vrijblijvend en eerlijk advies te geven. Neem hiervoor contact op.

Inspiratie

Alle vloeren
  • Op zoek naar sfeervol en comfortabel tapijt in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Op zoek naar sfeervol en goedkoop laminaat in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Op zoek naar de mooiste vinyl vloeren in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Op zoek naar PVC vloeren in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Duurzame eigenschappen van marmoleumMarmoleum is een uniek product dat niet te vergelijken is met andere type vloeren.
  • Minder galm in huis met een vloerkleedWil je de warmte van een tapijt, maar gaat een kamerbreed tapijt je wat te ver? Dan is een karpet de oplossing voor jou.
triangle