606-vloeren_tapijt-header.webp

Tapijt in Emmen kopen

Op zoek naar sfeervolle tapijten in buurt van Emmen? Bij Colors@Home in Klazienaveen kun je terecht voor alle soorten tapijt. Met tapijt creëer je dat gezellige warme gevoel in huis. Hollandse huiselijkheid op koude winterdagen en in de zomer een goed geïsoleerde woning die de warmte buiten houdt. Heerlijk aan je voeten, allergieproof én geluiddempend!
Tapijt detail
Kamerbreed tapijt

 

Dé vloerbedekking voor warme voeten

Jas uit, schoenen in de gang en lekker op blote voeten over het hoogpolig tapijt. Thuiskomen was nog nooit zo fijn. En door de warme textuur van tapijt krijg je niet alleen warme voeten, het geeft je kamer ook een zachte uitstraling. Een ander voordeel is dat je volop keuze hebt uit verschillende kleuren en texturen. Geschikt voor elke kamer in huis dus! Van strak laagpolig voor de keuken of een gekke print voor de kinderkamer tot sfeervol hoogpolig tapijt voor de woon- en slaapkamer. Met tapijt kun je alle kanten op.

Tapijt voor mensen met een allergie

Allergisch voor stof of huisstofmijt? Uit recent onderzoek is gebleken dat tapijt, dankzij nieuwe technische ontwikkelingen, ook geschikt is voor personen met een allergie. Een stoffen vloerbedekking houdt namelijk meer stofdeeltjes vasthoudt dan een harde vloer, waardoor het niet gaat stuiven en door de lucht dwarrelt. Geen niesbuien dus! En het tapijt onderhoud voor een langdurig mooie vloer is erg eenvoudig. 

Geluiddempend en goed voor gewrichten

Wel eens een muziekstudio gezien met tapijt tegen de muur? Dat heeft te maken met de dempende werking van tapijt. Textiele vloerbedekking zorgt voor geluidsdemping en houdt bovendien ook warmte en kou buiten de deur. Daarnaast dempt tapijt onze loopbeweging. Tapijt veert en vangt daarmee een gedeelte van de klap op die je gewrichten krijgen bij elke stap die je zet. Mensen met klachten aan spieren en gewrichten kunnen daarom baat hebben bij tapijt.

Twist tapijt, saxony of bouclé?

Tapijt is er niet alleen in verschillende kleuren, ook de textuur verschilt. Sommige texturen zijn meer geschikt voor bepaalde ruimtes in huis, dan anderen. Zo kun je kiezen voor twist tapijt: hierbij zijn de garen strak in elkaar gedraaid, wat het een laagpolige en onderhoudsvriendelijke vloerbedekking maakt. Saxony tapijt is warm en hoogpolig. Bouclé tapijt is ook hoogpolig, maar dan op een rustieke manier geweven: in een lusvorm. Let wel op dat je geen huisdier hebt, die met zijn nagels vast kan komen te zitten aan de lussen! Hulp nodig bij een geschikt tapijt kopen? Onze medewerkers geven je graag het juiste advies voor jouw woonsituatie.

Kom naar onze showroom in Emmen

Een nieuwe vloer kopen, maar liever eerst kijken voordat je overgaat tot aanschaf? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Klazienaveen (Emmen). Hoogpolig en laagpolig, oftewel harde of zachte vloerbedekking we hebben het allemaal. En misschien ben je wel aan het verhuizen of verbouwen en kunnen we je ook op één van onze andere vakgebieden van dienst zijn: behang, buitenzonwering, horren, raamdecoratie en vloeren. Bekijk het complete assortiment in onze winkel, voel aan de stoffen en laat je adviseren door onze medewerkers.

Liever advies in eigen huis, zodat we de ruimte goed kunnen zien en alles kunnen opmeten? We komen graag gratis langs, in Emmen of Klazienaveen, om een vrijblijvend en eerlijk advies te geven. Neem hiervoor contact op.

Inspiratie

Alle vloeren
  • Op zoek naar sfeervol en comfortabel tapijt in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Op zoek naar sfeervol en goedkoop laminaat in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Op zoek naar de mooiste vinyl vloeren in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Op zoek naar pvc-vloeren in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Duurzame eigenschappen van marmoleum.Marmoleum is een uniek product dat niet te vergelijken is met andere type vloeren.
  • Minder galm in huis met een vloerkleed. Wil je de warmte van een tapijt, maar gaat een kamerbreed tapijt je wat te ver? Dan is een karpet de oplossing voor jou.
  • Kurkvloeren voor esthetisch plezier en comfortKurkvloeren worden geprezen als een esthetisch verantwoorde aanvulling op het interieur, wat impliceert dat ze ..
triangle