606-vloeren_tapijt-header.webp

Onderhoud tapijt

Tapijt onderhoud voor langdurig plezier 

Tapijt is niet alleen comfortabel maar ook nog eens makkelijk in onderhoud! Het is een sterk product wat jarenlang op geleefd kan worden. Houdt vuil zoveel mogelijk buiten doormiddel van een goede juiste deurmat, (een goede deurmat is het bijna het belangrijkste van heel je vloer). Stofzuig minimaal 2 x per week met een juiste stofzuigen wat geschikt is voor je tapijt.

Oeps een vlek in mijn tapijt.... Geen probleem!

Overgordijnen detail
 

Wist je dat 90% van alle vlekken uit tapijt te verwijderen is?

  • Wanneer je een glas omstoot wees er dan zo snel mogelijk bij om dit met water schoon te krijgen.
  • Heb je vlekken zoals thee of limonade? Dit kun je het beste behandelen door een vochtige handoek. Leg de handoek over de vlek heen en en laat hem opdrogen. Is de vlek na een keer niet weg? Herhaal dit dan.
  • Heb je een rodewijnvlek, op je tapijt? gooi dan rijke wittewijn op de plek, de vlek zou oplossen. Heb je geen wittewijn in huis, strooi dan keukenzout op en over de vlek.

Meer weten over tapijtonderhoud? Kom naar onze showroom in Drenthe

Heb je twijfels over het reinigen van je tapijt? Neem dan contact met ons op en wij adviseren je wat het beste is voor je vloer. Heb je liever dat we bij jou thuis komen kijken? Geen probleem! Maak eenvoudig een afspraak voor vrijblijvend advies aan huis. Een afspraak maak je telefonisch via 0591-31 44 04 of op onze contactpagina.

Alle vloeren
  • Op zoek naar sfeervol en comfortabel tapijt in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Op zoek naar sfeervol en goedkoop laminaat in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Op zoek naar de mooiste vinyl vloeren in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Op zoek naar pvc-vloeren in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Duurzame eigenschappen van marmoleum.Marmoleum is een uniek product dat niet te vergelijken is met andere type vloeren.
  • Minder galm in huis met een vloerkleed. Wil je de warmte van een tapijt, maar gaat een kamerbreed tapijt je wat te ver? Dan is een karpet de oplossing voor jou.
  • Kurkvloeren voor esthetisch plezier en comfortKurkvloeren worden geprezen als een esthetisch verantwoorde aanvulling op het interieur, wat impliceert dat ze ..