602-vloeren_marmoleum-header.webp

Onderhoud Marmoleum

Marmoleum onderhoud voor langdurig plezier 

Marmoleum heeft een sterke beschermende finish laag wat de marmoleumvloer eenvoudig schoon tehouden is. Ook hier is de regel zorg voor een goede schoon/droogloop mat hiermee voorkom je schade aan je marmoleum vloer.

Sommige van deze producten veranderen de vloer wat makkelijk in de naden terrecht kan komen. de uitstraling van het laminaat kan beinvloed worden door deze middelen.

Gebruik geen speciale laminaat reiniger die een laag over de vloer achterlaten, deze veroorzaakt op den duur een looppad die met agressieve middelen eraf gehaald moeten worden, hiermee beschadigd je de vloer.

In de winkel hebben wij speicale schoonmaakmiddelen voor de juiste vloer, hiermee heb je de juiste advies en de juiste middelen voor een lange levensduur.

Dagelijks reinigen

  • Dagelijks stofzuigen, of met een stofwisser.
  • 1 x per week dweilen met een handwarme vochtige doek (niet te nat!)

Er zijn schoonmaak middelen speciaal voor marmoleum verkrijgbaar in de winkel, voor een juiste advies en schoonmaak middelen kom langs in de winkel.

Meer weten over marmoleum onderhoud? Kom naar onze showroom in Drenthe

Heb je twijfels over het reinigen van je marmoleum vloer? Neem dan contact met ons op en wij adviseren je wat het beste is voor je vloer. Heb je liever dat we bij jou thuis komen kijken? Geen probleem! Maak eenvoudig een afspraak voor vrijblijvend advies aan huis. Een afspraak maak je telefonisch via 0591-31 44 04 of op onze contactpagina.

Alle vloeren
  • Op zoek naar sfeervol en comfortabel tapijt in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Op zoek naar sfeervol en goedkoop laminaat in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Op zoek naar de mooiste vinyl vloeren in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Op zoek naar pvc-vloeren in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Duurzame eigenschappen van marmoleum.Marmoleum is een uniek product dat niet te vergelijken is met andere type vloeren.
  • Minder galm in huis met een vloerkleed. Wil je de warmte van een tapijt, maar gaat een kamerbreed tapijt je wat te ver? Dan is een karpet de oplossing voor jou.
  • Kurkvloeren voor esthetisch plezier en comfortKurkvloeren worden geprezen als een esthetisch verantwoorde aanvulling op het interieur, wat impliceert dat ze ..