600-vloeren_laminaat-header.webp

Sfeervol laminaat in Emmen

Wil je een laminaatvloer kopen in Emmen of Klazienaveen? Een goed idee! Dan kies je namelijk voor de warmte en het gemak van een natuurhouten vloer, zonder intensief onderhoud. En niet minder belangrijk: voor een lagere prijs. Inmiddels zijn laminaat vloeren nauwelijks meer te onderscheiden van een echte houten vloer, maar een stuk makkelijker mooi te houden. Win, win!
Laminaat detail
Laminaat

Krasvast en zo schoon

Elke laminaatvloer van Colors@Home is voorzien van een stevige toplaag. Dit maakt ze krasbestendig. Handig voor wanneer er een keer iets van tafel valt of de kids iets té enthousiast stoeien in de kamer. Door deze krasvaste eigenschap is een laminaatvloer overal in huis een prima keuze. De toplaag beschermt de vloer ook tegen waterschade. Vlekken? Even dweilen (niet té nat!) en de vloer is weer als nieuw.

Clicksysteem

Laminaat vloeren zijn eenvoudig te leggen door het handige clicksysteem. Je klikt de planken simpel en snel in elkaar, wel even op maat zagen bij hoeken en randen natuurlijk, plinten bevestigen en klaar! Liever laten leggen? Colors@Home is dé laminaatspecialist van Emmen, onze experts komen graag langs om een laminaat vloer te leggen.

Soorten en maten

Laminaat is verkrijgbaar in vele kleuren en designs. Van prachtige hout- en tegelpatronen tot een multipatroon in Versaille stijl. In onze webshop vind je zes productlijnen, met elk een eigen assortiment met verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een lichte of donkere laminaat vloer als basis voor je woning of ga voor warm bruin of rood. Moeite met kiezen? Kom langs in onze showroom in Emmen om de vloeren te bekijken en vrijblijvend advies te vragen.

Vinyl vloer of laminaat?

Twijfel je tussen een vinyl vloer of laminaat? Het grote verschil tussen deze soorten vloerbedekking is de textuur. Een laminaat vloer is hard en stevig, vinyl geeft een lichte vering en is in de meeste gevallen naadloos. Beiden zijn onderhoudsvriendelijke vloeren en gemakkelijk schoon te houden. Een laminaat vloer laten leggen? Dan heb je ook een ondervloer nodig. Vinyl kun je het best op een harde (beton) ondergrond leggen, zonder ondervloer dus.

Laminaat zelf leggen of laten leggen

Heb je reeds laminaat gekocht en wil je het laminaat leggen? Of heb je vragen over de ondervloer van laminaat? Wij geven je graag tips en advies hoe je dit het beste kan doen. Bovendien kun je het laminaat laten leggen door onze experts. Vraag hier naar in onze showroom in Emmen. Direct hulp nodig bij het leggen? Bel dan 0591 – 31 44 04.

Bezoek onze showroom in Emmen

Laminaat vloer kopen, maar twijfel je nog over de kleur? Of ga je laminaat leggen en heb je advies nodig? Of wil je liever eerst onze andere vloeren bekijken? De koffie staat klaar in onze showroom in Klazienaveen (Emmen). Misschien kunnen we je ook op één van onze andere vakgebieden van dienst zijn: behang, buitenzonwering, horren, raamdecoratie en vloeren. Bekijk het complete assortiment in de winkel, voel aan de stoffen en laat je adviseren door onze medewerkers.

Liever advies in eigen huis, zodat we de ruimte goed kunnen zien en alles kunnen opmeten? We komen graag gratis langs om een vrijblijvend en eerlijk advies te geven. Neem hiervoor contact op.

Inspiratie

Alle vloeren
  • Op zoek naar sfeervol en comfortabel tapijt in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Op zoek naar sfeervol en goedkoop laminaat in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Op zoek naar de mooiste vinyl vloeren in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Op zoek naar pvc-vloeren in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Duurzame eigenschappen van marmoleum.Marmoleum is een uniek product dat niet te vergelijken is met andere type vloeren.
  • Minder galm in huis met een vloerkleed. Wil je de warmte van een tapijt, maar gaat een kamerbreed tapijt je wat te ver? Dan is een karpet de oplossing voor jou.
  • Kurkvloeren voor esthetisch plezier en comfortKurkvloeren worden geprezen als een esthetisch verantwoorde aanvulling op het interieur, wat impliceert dat ze ..
triangle