597-vloeren_header.jpg

Vloeren

De mooiste vloeren in Emmen

Op zoek naar een nieuwe vloer in Emmen of Klazienaveen? Colors@Home Wendy heeft een ruim assortiment aan vloeren. Wordt het een pvc vloer, of toch een zachte tapijt, vinyl, of een laminaat vloer? Wij helpen u graag met de juiste keus te maken, we werken met merken waar wij jarenlange ervaring mee hebben en staan dan ook voor onze producten. Ook met de keus van een goede ondervloer of een deurmat helpen wij u graag. Dit alles wordt vakkundig gelegd door onze jaren lange ervaren team.

Vloeren Emmen Tapijt in Emmen

Dé vloerenspecialist van Emmen

Al veel klanten hebben wij blij gemaakt met een vloer. Hoewel wij niet in Emmen gevestigd zijn, leggen we met enige regelmaat vloerbedekking in Emmen. Dit komt mede door het ruime aanbod, denk hierbij aan:

Vloerbedekking

Behalve de diverse kleuren is vloerbedekking ook te verkrijgen in verschillende texturen. Denk hierbij twist, saxony of bouclé tapijt. Klik hier voor meer informatie over vloerbedekking.

PVC vloer

Deze vloer heeft vele voordelen en zien we terug in vele huishoudens. De structuur en kleuren zorgen ervoor dat het nog moeilijk te onderscheiden is met een echte houten vloer. Bovendien is een PVC vloer erg goed te combineren met vloerverwarming. Klik hier voor meer informatie over PVC vloeren? 

Laminaat vloeren

Haast niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren. Maar toch de warmte en gemak van een natuurhouten vloer en dat zonder te veel onderhoud. Bovendien is dit type vloer laag in prijs. Klik hier voor meer informatie over laminaat?  

PVC vloeren Emmen Vloerenwinkel Emmen

Bezoek onze showroom in Emmen

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor het leggen van een vloer? Kom gezellig langs in onze showroom in Klazienaveen, Emmen. Onder het genot van een kop koffie of thee laten we je graag de vele mogelijkheden zien. Of bekijk op onze website een van onze andere soorten raamdecoratie, zoals shutters, duette® gordijnen, rolgordijnen en meer!

Heb je liever dat we bij jou thuis komen kijken in Emmen? Geen probleem! Maak eenvoudig een afspraak voor vrijblijvend advies aan huis. Een afspraak maak je telefonisch via 0591-31 44 04 of op onze contactpagina.

 

Onze merken

Ambiant
Brinker Karpetten
Forbo
Interfloor
Moduleo

Onze merken

Ambiant
Brinker Karpetten
Forbo
Interfloor
Moduleo
triangle