597-vloeren_header.webp

Jouw vloerenspecialist in Emmen en Klazienaveen

Op zoek naar een nieuwe vloer in Emmen of Klazienaveen? Colors@Home Wendy heeft een ruim assortiment aan vloeren. Wordt het een pvc-vloer, of toch een zacht tapijt, vinyl, of een laminaatvloer? Wij helpen u graag met de juiste keus te maken, we werken met merken waar wij jarenlange ervaring mee hebben en staan dan ook voor onze producten. Ook met de keus van een goede ondervloer of een deurmat helpen wij u graag. Dit alles wordt vakkundig gelegd door onze ervaren vloerenspecialisten.

Vloeren Emmen Tapijt in Emmen

Van laminaatvloeren tot tapijt

Jouw interieur is niet compleet zonder een sfeervolle vloer. Maar het vinden van de ideale vloer kan enigszins ingewikkeld zijn. Omdat het aanbod vrij groot is, staan onze vloerenspecialisten voor je klaar om jou te ondersteunen. Wij geven je deskundig advies over de juiste afmetingen, kleuren en het beste materiaal voor de betreffende ruimte. Jouw woning oogt meteen gezellig met een comfortabel tapijt of een pvc-vloer in een visgraatpatroon. 

Wil je graag onze vloeren bekijken en inspiratie opdoen? Bezoek onze vloerenwinkel in Emmen en je kunt rekenen op eerlijk interieuradvies. Wat je stijl ook is, van modern tot landelijk, je vindt het allemaal in onze uitgebreide winkel. Al veel klanten hebben wij blij gemaakt met een vloer. Hoewel wij niet in Emmen gevestigd zijn, leggen we met enige regelmaat vloerbedekking in Emmen. Dit komt mede door het ruime aanbod, denk hierbij aan vloerbedekking, pvc-vloeren en laminaatvloeren.

  • Vloerbedekking: behalve de diverse kleuren is vloerbedekking ook te verkrijgen in verschillende texturen. Denk hierbij twist, saxony of bouclé tapijt.
  • Pvc-vloer: deze vloer heeft vele voordelen en zien we terug in vele huishoudens. De structuur en kleuren zorgen ervoor dat het nog moeilijk te onderscheiden is met een echte houten vloer. Bovendien is een pvc-vloer erg goed te combineren met vloerverwarming.
  • Laminaat: haast niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren. Maar toch de warmte en gemak van een natuurhouten vloer en dat zonder te veel onderhoud. Bovendien is dit type vloer laag in prijs.

PVC vloeren Emmen Vloerenwinkel Emmen

Bezoek onze showroom in Emmen

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor het leggen van een vloer? Kom gezellig langs in onze showroom in Emmen (Klazienaveen). Onder het genot van een kop koffie of thee laten we je graag de vele mogelijkheden zien. Onze vloerenspecialisten staan te springen om het beste uit jouw interieur te halen. Of bekijk op onze website een van onze andere soorten raamdecoratie, zoals shutters, duette® gordijnen, rolgordijnen en meer.

Heb je liever dat we bij jou thuis komen kijken in Emmen? Geen probleem! Maak eenvoudig een afspraak voor vrijblijvend advies aan huis. Een afspraak maak je telefonisch via 0591-31 44 04 of op onze contactpagina.

Onze merken

Ambiant
Brinker Karpetten
Forbo
Interfloor
Moduleo
Wicanders
 

Onze merken

Ambiant
Brinker Karpetten
Forbo
Interfloor
Moduleo
Wicanders
triangle