593-raamdecoratie_verticalejaloezie-header.jpg

Verticale jalouzie

Ruim assortiment in verticale jaloezieën

Bij Colors@Home Wendy vind je de mooiste verticale jaloezieën als raamdecoratie. In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn verticale jaloezieën (ook wel lamellen genoemd) helemaal niet oubollig, maar juist ontzettend modern! Laat je verrassen door de mogelijkheden en de collectie van nu. Lamellen zijn niet alleen praktisch, maar ook zeer geschikt voor schuine ramen, erkers en grote raampartijen. Daarnaast zijn onze lamellen er in verschillende breedtes, variërend van 50cm, 70cm, 89cm tot zelfs 127cm!
Rolgordijn detail
Rolgordijnen
 

Je eigen verticale jaloezie – geheel naar smaak!

De mogelijkheden met verticale jaloezieën zijn eindeloos. Varieer in lengte, materiaal en kleur! Kies voor stoffen lamellen of juist aluminium lamellen. Lamellen zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk af te stoffen. Naast functioneel kunnen verticale jaloezieën echt een eigentijdse sfeer toevoegen aan een ruimte. Laat je inspireren door de foto’s hieronder of kom voor persoonlijk advies naar onze woonwinkel in Klazienaveen (Emmen).
 

Meer weten over verticale jaloezieen? Kom naar onze showroom in Drenthe

Benieuwd naar alle mogelijkheden van verticale jaloezieen? Kom gezellig langs in onze showroom in Klazienaveen, Emmen. Onder het genot van een kop koffie of thee laten we je graag de vele voordelen van onze verticale jaloezieen zien. Of bekijk op onze website een van onze andere soorten raamdecoratie, zoals shutters, duette® gordijnen, vouwgordijnen, vlinderjaloezieën, rolgordijnen en meer!

Heb je liever dat we bij jou thuis komen kijken? Geen probleem! Maak eenvoudig een afspraak voor vrijblijvend advies aan huis. Een afspraak maak je telefonisch via 0591-31 44 04 of op onze contactpagina.

Inspirerende foto's

Alle raamdecoratie
 • Duette® gordijnen – innovatief, multi-functioneel én stijlvolDuette® gordijnen, ook wel Duette Shades of dupligordijnen genoemd, zijn ee..
 • Horizontale jaloezieën: laat je adviseren door dé expert van DrentheTerug van weggeweest, retro, modern én klassiek.
 • Houten jaloezieën - natuurlijk én duurzaamHouten jaloezieën geven een luxe uitstraling aan je interieur.
 • Grote ramen? Neem paneelgordijnen!Paneelgordijnen zijn grote, rechte, stoffen panelen met een moderne uitstraling.
 • Plisségordijnen staan prachtig voor de ramen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor wie geen standaard ramen heeft.
 • Rolgordijnen kopen in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
 • Tijdloos én stijlvol – shutters op maatShutters voor de ramen is een trend in Amerika en Engeland, nu gewoon verkrijgbaar in Klazienaveen, Emmen..
 • Ruim assortiment in verticale jaloezieënBij Colors@Home Wendy vind je de mooiste verticale jaloezieën als raamdecoratie.
 • De magie van vlinderjaloezieDe vlinderjaloezie is een revolutionaire combinatie tussen plissé gordijnen en horizontale jaloezieën.
 • Vouwgordijnen op maat uit DrentheZijn je gordijnen toe aan vervanging? Of ben je net verhuisd en op zoek naar gordijnen op maat? Vouwgordijnen zijn de ideale..
 • Elektrische bediening raamdecoratie van Colors@Home Colors@Home Wendy: Scherpe prijzen, goede service en vele mogelijkheden. Advies nodig? Neem contact met ons
triangle