559-diensten_interieuradvies_header.webp

Professioneel interieuradvies in Emmen (Klazienaveen)

Wij zijn interieurspecialist en geven dus uiteraard graag interieuradvies! Maar dit doen wij niet alleen in onze winkel in Klazienaveen, maar ook bij jou thuis! Tegen een kleine vergoeding van 50 euro komen wij thuis langs om goed te kijken naar de sfeer. Thuis zien we meteen welke uitdagingen er liggen en kunnen je optimaal adviseren wat je nodig hebt om van jouw huis een thuis te maken. Uiteraard krijg je de 50 euro weer terug als je ook iets bij ons koopt!

Vraag interieuradvies aan huis direct aan!

Wil je graag een interieuradvies van ons? Kom dan eens langs in de winkel. Geen zin om te wachten of langs te komen? Vul dan nu het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Nog sneller contact? Bel ons dan tijdens openingstijden op 0591-314404.

Interieuradvies voor gordijnen
Interieuradvies voor raamdecoratie
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies aan huis nodig? Onze interieuradviseurs komen graag langs in Emmen om jouw interieur een boost te geven. Neem contact op.
  • Inmeetservice van Colors@Home WendyOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren altij..
  • Monteren & leggen.
  • De service van Colors@Home Wendy!Colors@home Wendy is zeker geen onbekende in de projectinrichting.
  • De service van Colors@Home Wendy!Colors@home Wendy is zeker geen onbekende in de projectinrichting.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!