638-horren_raamhor-header.webp

Raamhorren: laat je adviseren door dé expert van Drenthe

Lekker luchten in de zomer zonder vervelende muggen en vliegen in huis kan, wanneer je horren voor de ramen plaatst. Een rolhor, inzethor of een vaste hor van Colors@Home Wendy is dan de oplossing. Een vaste hor werkt goed bij ondiepe kozijnen. Omdat je in de winter je ramen niet zo vaak open hebt, kan je hem er dan uithalen. Een rolhor kan je open en dicht doen en dan heb je nog de inzethor: zeer geschikt voor draaikiepramen.
Raamhor detail
Raamhor

Meer weten? Kom naar onze showroom in Drenthe

Twijfel je nog tussen een rolhor, inzethor of een vaste hor? Je bent van harte welkom in onze showroom in Klazienaveen (omgeving Emmen). Test het sluitwerk en bekijk de verschillende maten. En wil je meteen weten wat het kost? Vraag dan meteen een offerte aan.

Liever advies in eigen huis, zodat we het raamwerk meteen kunnen zien en alles kunnen opmeten? We komen graag gratis langs om een vrijblijvend en eerlijk advies te geven. Neem hiervoor contact op.

Alle horren
  • Raamhorren: laat je adviseren door dé expert van DrentheLekker luchten in de zomer zonder vervelende muggen en vliegen in huis kan, wanneer je horren ..
  • Deurhorren: laat je adviseren door dé expert van DrentheLekker de schuifpui open in de zomer zonder muggen in huis.
triangle