633-gordijnen_vitrage-header.webp

Subtiele vitrages in Emmen (Klazienaveen)

Een vitrage is lekker luchtig en heeft een mooi glanzend effect. Bij een vitrage heb je het voordeel dat je wel naar buiten kunt kijken maar buitenstaanders kunnen niet naar binnen kijken. Vitrages hebben een natuurlijke uitstraling en is perfect te combineren met een overgordijn.

Ben jij op zoek naar vitrages in Emmen? Colors@home Wendy is het juiste adres met een zeer ruime assortiment. Wij leveren vitrage aan vele klanten in Zuid Oost Drenthe. Daarbij denken wij graag met jouw mee, want geen huis is hetzelfde. 

Vitrages detail
Vitrages

Vitrages gratis op maat gemaakt!

Bij Colors@Home-Wendy is er altijd een specialist beschikbaar voor een afspraak om de vitrage op maat in te meten en, indien gewenst, te monteren.

Al onze vitrage worden gratis op maat gemaakt in onze eigen artelier.

Deze eigen artelier stelt ons in staat om jouw perfecte vitrage op maat te maken in korte tijd, speciaal voor jouw woning. Heb je bijzondere wensen? Laat het ons weten, want alles is mogelijk.

Colors@home Wendy is het juiste adres met een zeer ruime assortiment. Wij leveren vitrage aan vele klanten in Zuid Oost Drenthe. Daarbij denken wij graag met jouw mee, want geen huis is hetzelfde.

Ophang systeem voor vitrages op maat

Vitrages kunnen op verschillende manieren worden opgehangen. Denk hierbij aan een roede, rail, of een railroede.

Wave systeem

Door de soepele werking van een vitrage op loodveter is het ideaal geschikt voor een wave systeem. Hierdoor krijg je een nog betere plooival.

Soorten & Maten

Er zijn veel verschillende soorten en materialen beschikbaar voor vitrages op maat. De meeste vitrages bestaan uit synthetische materialen, zoals polyester. Dit zorgt voor een lange levensduur van de vitrages en is daarnaast erg makkelijk te onderhouden

Vandaag de dag is er ruime keuze uit vitrages of doorzichtige/transparante gordijnen. Tegenwoordig is niet alleen de kleur doorslaggevend, maar bepaalt de samenstelling en structuur van de vitrages ook in grote mate waar de keuze op valt. Laat je adviseren of inspireren door één van onze adviseurs in onze showroom in Klazienaveen, zodat jij jouw perfecte sfeer in huis kunt creëren met vitrages op maat!

Waarom colors@home Wendy?

 •     40 jaar ervaring
 •     Eerlijk & deskundig advies
 •     Aandacht
 •     gratis opmaat gemaakt
 •     Altijd de nieuweste trends
 •     Voor de deur parkeren
 •     Gratis inmeten
 •     Vrijblijvende offerte

Meer weten over vitrages ? Kom naar onze showroom in Drenthe

Benieuwd naar de mogelijkheden van vitrages ? Laat je adviseren door één van onze experts in onze showroom in Klazienaveen (Emmen). Wij raden altijd aan om even te komen kijken, zodat je zelf kunt ervaren welk vitrages perfect bij jou interieur passen!

Ben je naast vitrages ook op zoek naar andere producten, zoals een nieuw behang of een nieuwe vloer? Wij adviseren je van harte over behang, buitenzonwering, horren, raamdecoratie en vloeren. Bekijk het complete assortiment, voel aan de stoffen en laat je onder het genot van een kop koffie adviseren in onze showroom.

Heb je liever dat we bij jou thuis komen kijken? Geen probleem! Maak eenvoudig een afspraak voor vrijblijvend advies aan huis. Een afspraak maak je telefonisch via 0591-31 44 04 of op onze contactpagina.

Inspirerende foto's

Alle gordijnen
 • De mooiste overgordijnen in Emmen (Klazienaveen). Bij gordijnen zijn overgordijnen vaak het eerste waar men aan denkt.
 • Inbetweens kopen in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
 • Vitrage kopen in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
 • Verduisterende gordijnen kopen in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
 • Elektrische bediening gordijnen van Colors@Home Colors@Home Wendy: Scherpe prijzen, goede service en vele mogelijkheden. Advies nodig? Bel ons.
triangle