631-gordijnen_overgordijn-header.webp

De mooiste verduisterende gordijnen in Emmen (Klazienaveen)

Op zoek naar verduisterende gordijnen? Colors@Home Wendy is de specialist voor verduisterende gordijnen in Emmen. Colors@Home Wendy is specialist in het leveren van verduisterende gordijnen in Emmen. Al meer dan 40 jaar leveren wij gordijnen in alle soorten en maten. Zo weten wij uit ervaring ook dat het verstandig is om verduisterende gordijnen van plafond tot aan de grond te doen, hiermee voorkom je hinderlijk licht boven of onderlangs. Waardoor de kamer zo donker mogelijk wordt en kan genieten van een heerlijk nachtrust.
Overgordijnen detail
Overgordijnen

verduisterende gordijnen op maat

Colors@home Wendy maakt verduisterende gordijnen gratis op maat! Ook komen wij langs om de maten op te nemen om aan de hand hiervan een vrijblijvende offerte te maken. Interesse? Neem dan contact met ons op via 0591-31 44 04 of via onze contactpagina.  

Waarom colors@home Wendy?

 • Gordijnen specialist in Emmen, Coevorden en omstreken.
 • Vele klanten blij gemaakt met verduister gordijnen
 • Altijd inclusief opmeten, op maat maken & monteren.
 • 40 jaar ervaring
 • Eerlijk & deskundig advies
 • Parkeer voor de deur

Meer weten over verduisterende gordijnen? Kom naar onze showroom in Drenthe

Benieuwd naar de mogelijkheden van verduisterende gordijnen? Laat je adviseren door één van onze experts in onze showroom in Klazienaveen (Emmen). Wij raden altijd aan om even te komen kijken, zodat je zelf kunt ervaren welk verduisterend gordijnen perfect bij jou interieur passen!

Ben je naast verduisterende gordijnen ook op zoek naar andere producten, zoals een nieuw behang of een nieuwe vloer? Wij adviseren je van harte over behang, buitenzonwering, horren, raamdecoratie en vloeren. Bekijk het complete assortiment, voel aan de stoffen en laat je onder het genot van een kop koffie adviseren in onze showroom.

Heb je liever dat we bij jou thuis komen kijken? Geen probleem! Maak eenvoudig een afspraak voor vrijblijvend advies aan huis. Een afspraak maak je telefonisch via 0591-31 44 04 of op onze contactpagina.

Inspirerende foto's

Alle gordijnen
 • De mooiste overgordijnen in Emmen (Klazienaveen). Bij gordijnen zijn overgordijnen vaak het eerste waar men aan denkt.
 • Inbetweens kopen in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
 • Vitrage kopen in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
 • Verduisterende gordijnen kopen in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
 • Elektrische bediening gordijnen van Colors@Home Colors@Home Wendy: Scherpe prijzen, goede service en vele mogelijkheden. Advies nodig? Bel ons.
triangle