629-gordijnen_inbetween-header.webp

De mooiste Inbetween gordijnen of inbetweens kopen in Emmen (Klazienaveen)

Huis opfrissen? Of zijn je huidige vitrage, inbetweens of inbetween gordijnen aan vervanging toe? Dan ben je bij Colors@Home-Wendy aan het juiste adres
.
Inbetween gordijnen zijn een vorm raamdecoratie tussen vitrages en overgordijnen in. Inbetween gordijnen zijn een perfecte oplossing om meer privacy te creëren in je woonkamer, slaapkamer of hal. U geniet dus van privacy, zonder het zicht van binnenuit te blokkeren.
Inbetweens detail
Inbetweens

Inbetween gordijnen mogelijkheden

De inbetween gordijnen van Colors@Home Wendy zijn er in verschillende soorten, kleuren, designs. Wij helpen je graag mee op weg om de juiste keus te maken. Al onze inbetweens zijn meestal van 100% polyester en is daarom probleemloos te wassen.

Eigen atelier voor inbetweens op maat

Al onze inbetweens worden gratis op maat gemaakt in ons eigen atelier. Dit doen wij al ruim 40 jaar en kunnen daarmee wel zeggen dat we ruime ervaring hebben op het gebied van op maat gemaakte raamdecoratie. Heb jij bijzondere eisen of wensen wat betreft jouw raamdecoratie? Neem contact op of bezoek onze showroom en dan helpen we je graag verder!

Wavegordijn

Een nieuwe manier van confectie is gordijnen op wave systeem. Door een moderne manier van confectie ontstaat er een soepelvallende golfbeweging.  De diepte van de golf is zelf te bepalen.

Waarom kiest u voor Colors@Home-Wendy

 • 40 jaar ervaring in maatwerk
 • Eigen atelier met erkende merken
 • Altijd de nieuwste trends
 • Eerlijk deskundig advies
 • Persoonlijke aandacht
 • Gratis inmeetservice met een vrijblijvende offerte
 • Ongedwongen sfeer

Bewonder ze in onze showroom? Kom naar onze showroom in Drenthe

De inbetween gordijnen en vele andere vormen van raamdecoratie zijn te bewonderen in onze showroom. Op slechts tien minuten rijden van Emmen vind je onze showroom in Klazienaveen. Stap gerust binnen voor een kop koffie en gratis advies! Bekijk hier onze openingstijden of bepaal je route.

Ben je naast inbetween gordijnen ook op zoek naar andere producten, zoals een nieuw behang of een nieuwe vloer? Wij adviseren je van harte over behang, buitenzonwering, horren, raamdecoratie en vloeren. Bekijk het complete assortiment, voel aan de stoffen en laat je onder het genot van een kop koffie adviseren in onze showroom.

Heb je liever dat we bij jou thuis komen kijken? Geen probleem! Maak eenvoudig een afspraak voor vrijblijvend advies aan huis. Een afspraak maak je telefonisch via 0591-31 44 04 of op onze contactpagina.

Inspirerende foto's

Alle gordijnen
 • De mooiste overgordijnen in Emmen (Klazienaveen). Bij gordijnen zijn overgordijnen vaak het eerste waar men aan denkt.
 • Inbetweens kopen in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
 • Vitrage kopen in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
 • Verduisterende gordijnen kopen in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
 • Elektrische bediening gordijnen van Colors@Home Colors@Home Wendy: Scherpe prijzen, goede service en vele mogelijkheden. Advies nodig? Bel ons.
triangle