628-gordijnen_header.webp

Veelzijdige gordijnen in Emmen en Klazienaveen

Wil je graag sfeervolle gordijnen in Emmen (Klazienaveen) kopen? Bij Colors@Home Wendy vind je een grote collectie (over)gordijnen, vitrage en inbetweens. Wat je wens, budget of stijl ook is, voor iedere kamer hebben wij iets unieks in huis. Wij weten precies welk gordijntype het beste aansluit bij jouw woning.

Colors@Home is gespecialiseerd in het leveren van gordijnen voor uw inrichting. Sinds 1976 houden wij ons dagelijks bezig met het adviseren, opmeten en plaatsen van gordijnen, zodat jij kunt genieten van een warm en gezellig huis.

Gordijnen in Emmen Gordijnen op maat

Je kunt kiezen uit vitrages, overgordijnen of inbetweens. In onze winkel vertellen we je er graag meer over. Ons mensen zijn gordijnen experts. Wij helpen je graag met het kiezen van de juist gordijnen. Doordat wij dagelijks met gordijnen werken, kennen wij de laatste trends en ontwikkelingen. Op die manier kunnen wij je zo goed mogelijk helpen.

Gordijnen op maat voor elk interieur

Een tijdloze en nog altijd effectieve raamdecoratie: gordijnen. Gordijnen zijn een uitstekende manier om jouw ramen een chique uitstraling te geven middels het plaatsen van soepele stoffen die, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, zonlicht weren of juist binnenlaten. Omdat gordijnen een onmisbaar onderdeel van het interieur zijn, moet je gordijnen kopen bij een interieurspecialist in Emmen, die precies begrijpt welk type gordijn het best bij jou past.

Schaf jouw gordijnen aan bij Colors@Home Wendy, waar je ruime keuze hebt uit diverse stoffen, kleuren en modellen. Afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren, adviseren wij welke gordijnstoffen je het beste kan kiezen. Laat je gordijnen op maat maken, zodat die perfect aansluiten bij de rest van jouw interieur.

 • Uw gordijnen in een paar stappen op maat gemaakt. Ook inclusief plaatsen van rails of roedes.
 • Kies uit vele kleuren, stoffen, materialen en afwerkingsmogelijkheden.
 • Bekijk de stof eerst thuis en beslis later. Ook komen wij graag bij u thuis om te adviseren.

Vitrage Emmen Gordijnen Emmen

Belang van gordijnen voor het interieur

Gordijnen zijn voor een kamer wat garnering voor een gerecht is. Zij kleden de kamer aan. Ga maar na. Een kamer kan rechthoekig of vierkant zijn, gordijnen brengen er door hun vorm en de manier waarop zij gemaakt zijn een heel ander lijnenspel in. Het harde verdwijnt en maakt plaats voor het zachte, het vriendelijke. Daarom kunnen veel woonstijlen niet zonder gordijnen. Maar gordijnen doen meer. Door hun kleur en dessin kunnen gordijnen ook een statement maken. Zij roepen een gevoel op.

Vertedering, bewondering, verbazing het zit allemaal in het gordijn dat u koopt. Welnu, gordijnen zitten in ons DNA. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, want een gordijn kan ook nog isolerend en brandvertragend zijn. Er is veel te kiezen. Dus maak van uw volgende set gordijnen meer dan raamvulling. De koffie staat klaar en het advies is gratis Wij onderscheiden drie typen gordijnen:

 • Overgordijnen; van ondoorschijnend materiaal en uitstekend voor het weren van zonlicht;
 • Vitrages; gemaakt van doorzichtige stof voor het toelaten van zonnestralen;
 • Inbetweens; hybride gordijnen met lichtdoorlatende eigenschap.

Belang van de juiste gordijnen kiezen

Ben je van plan gordijnen te kopen in de omgeving van Emmen? Dan kunnen wij je goed helpen! Want gordijnen kopen kan een lastige klus zijn, bovendien is het vaak een dure investering. Je wil dat dus in één goed doen. Daarom helpen en adviseren wij je graag bij de aankoop van gordijnen. Hoe doen we dat? In onze winkel in Klazienaveen hebben we verschillende voorbeelden en modellen hangen, zodat je een goed beeld krijgt wat bij jouw inrichting past. Bovendien kom wij graag bij je langs om de gordijnen te plaatsen.

Waarom kiezen voor Colors@Home Wendy?

 • 40 jaar ervaring
 • Eerlijk & deskundig advies
 • Aandacht
 • Altijd de nieuwste trends
 • Voor de deur parkeren
 • Gratis inmeten
 • Vrijblijvende offerte

Tevreden klanten in Emmen en omstreken

In de omgeving van Emmen hebben we al vele klanten blij gemaakt met nieuwe gordijnen. Zo zeggen klanten over ons:

“Goede kwaliteit, bovendien heb ik het gevoel dat de klant centraal staat”

Wij komen graag bij je langs om gordijnen op te meten, te adviseren en de gordijnen te plaatsen. Je bent ook van harte welkom voor een interieuradvies bij ons in de winkel in Klazienaveen (vlakbij Emmen). Onderstaand een overzicht van gordijnen die wij leveren in de omgeving van Emmen. 

Onze merken

Artelux
Cachet
Catch
Cosi
Gebr. Eijffinger (stoffen)
Holland Haag
Loft 79
Vadain Gordijnconfectie
Vadain-Else
Vriesco International Fabrics
 

Onze merken

Artelux
Cachet
Catch
Cosi
Gebr. Eijffinger (stoffen)
Holland Haag
Loft 79
Vadain Gordijnconfectie
Vadain-Else
Vriesco International Fabrics
triangle