2171-contact_header.webp

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer informatie over onze producten, of een interieuradvies?
Kom naar onze winkel of laat het ons weten via het formulier hieronder. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Liever direct contact?
Mizar 10
7891 VE Klazienaveen
Telefoon 0591-314404

Openingstijden
Maandag13.00 - 17.00
Dinsdag09.00 - 18.00
Woensdag09.00 - 18.00
Donderdag09.00 - 20.00
Vrijdag09.00 - 18.00
Zaterdag09.00 - 17.00

Aanhef
dhr. mevr.

Naam*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
Email*

 

 

Over ons en hoe het allemaal is begonnen

over-ons

Gordijnencentrum Wendy werd in 1976 gesticht door Albert en Geertje de Jonge. Zij startten hun bedrijf op het huidige adres waar 60 vierkante meter werd gehuurd van de plaatselijke melkboer. Het bedrijf groeide gestaag en uiteindelijk werd het pand gekocht en omgevormd tot gordijnencentrum Wendy. Beneden werd een winkelruimte gecreëerd terwijl op de bovenverdieping het atelier werd ondergebracht.

In 1991 vond een grootscheepse renovatie van het pand plaats, waardoor Gordijnencentrum Wendy weer helemaal bij de tijd was, en vele malen groter is geworden. In der loop de jaren zijn Wendy (dochter) Hendry (zoon) in het bedrijf gekomen, ze zijn opgegroeid in de winkel en zijn als het waren geboren woninginrichters.

In 2005 is Gordijnencentrum Wendy Veranderd in Colors@home Wendy, en hiermee is het assortiment groter geworden. Producten zoals alle type vloeren, behang, buitenzonwering zijn erbij gekomen. Na jaren van studie hiervoor, en de juiste vak mensen weten te vinden zijn wij deze weg ingeslagen, met succes!

Wij zijn gevestigd in de gemeente Emmen , in het dorpje Klazienaveen, vlakbij de A37. Met onze ruime openingstijden staan wij altijd voor jou klaar om jouw woonwens in vervulling te laten gaan. Bovendien zijn wij net als de winkels in Emmen ook op donderdagavond geopend. Heb je een vraag? Neem dan direct contact met ons op.

Colors@home Wendy is in de loop der jaren een begrip geworden in de regio, en men komt ook van ver voor onze producten en service.

pand