647-buitenzonwering_screens-header.webp

Maatwerk screens in Emmen (Klazienaveen)

Ben jij op zoek naar kwalitatieve screens voor jouw woning in Emmen (Klazienaveen)? Bij Colors@Home Wendy kom je sfeervolle oplossingen tegen om de zon te weren. Wanneer je de zon buiten wilt houden, maar geen ruimte hebt voor een knikarmscherm of markies, zijn screens een ideale oplossing! Screens schuiven langs je kozijn, waardoor je de zon 100% uit je woning kunt houden. Met een screen zorg je ervoor dat jouw omgeving in warme dagen koel blijven en toch contact met buiten kan behouden, dit tot tegenstelling van rolluiken. Een van de voordelen van screens is dat de boven bak compact is, dit tot tegenstelling van andere zonwering. Wist je dat een screen tot 600 cm gaat?
Screens detail
Screens

 

Voordelen van een screen

 • Een screen is een voordelige en effectieve buitenzonwering.
 • Screens zijn geschikt bij zijdelingse zoninval en laagstaande zon.
 • Ook is een screens ideaal voor uw interieur bescherming.
 • Screens vallen direct voor het raam en zijn vrijwel onopvallend zonder uitstekende delen.
 • Screens zijn vrijwel voor elke raam situatie beschikbaar.
 • Wist je dat je met een screen & zipscreen circa 80% van de warmte kunt reguleren.
 • Het screendoek worden beschermd tegen weersinvloeden.

Zipscreen

Met een zipscreen wordt het doek van de screens voorzien van een rits. Doordat de ritssluiting in de geleiders lopen zorgt het ervoor dat het doek in iedere positie wordt vastgehouden. Dit voorkomt ook hinderlijk geklapper van het doek. Het doek houdt zich maar liefst tot windkracht 8. Een ander voordeel van zipscreens is dat het de functie heeft als insectenwering, omdat het ten opzichte van normale screens geen spleten meer heeft.

Screens detail
 

Welke bediening is er mogelijk met screens?

Screens kun je bedienen door middel van een bandopwinder, schakelaar, afstandsbediening en zelf met een telefoon app.

Welke type motor past het beste bij mijn (zip)screen?

Wanneer je kiest voor screens of zipscreens met elektrische bediening is het fijn dat je de juiste keuze maakt. Hoe wil jij straks je screen of zipscreen bedienen? Met een schakelaar, inbouwschakelaar, afstandbediening of met je smartphone. Dit zijn allemaal mogelijkheden die toepasbaar zijn bij screens of zipscreens. Kijk op de site van somfy wat voor motoren er zijn

Screens detail
 

Zon-windmeter

Met een zon-windmeter wordt je screen helemaal compleet. Zo kun je de zon-windmeter precies afstellen wanneer de zon schijnt de screens naar beneden gaat, en wanneer er teveel wind is dat de screens weer omhoog gaan.

Garantie

Wij streven bij al onze producten naar 110% service, hier hoort ook garantie bij. Daarom zit er op al onze screens en zipscreens 5 jaar garantie (ook op de motor).

Multifunctionele screens

Screens houden niet alleen de warmte buiten, maar ze verminderen ook hinderlijke schitteringen van de zon. Daarnaast zijn screens tijdens de winterperiode een aanwinst. Als je ’s avonds en ’s nachts de screens sluit, merk je dat de warmte een stuk beter binnen je woning blijft. Zo bespaar je in de winter ook nog op je energiekosten en kan de verwarming een graadje lager. Screens zijn niet opvallend aanwezig, waardoor ze een rustig aanzicht hebben. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning in Emmen? In onze woonwinkel kun je alle producten optimaal ervaren en beleven. De prijs is afhankelijk van het gekozen model en de gewenste afmetingen. Om hier duidelijkheid over te geven, komen we graag langs om jouw screens van tevoren in te meten. Op basis hiervan stellen we een nauwkeurige offerte op.

Kom naar onze showroom in Emmen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een screen? Laat je adviseren door één van onze experts in onze showroom in Emmen (Klazienaveen). Wij raden altijd aan om even te komen kijken, zodat je zelf kunt ervaren welk knikarmscherm perfect bij jouw interieur past.

Ben je naast screens op zoek naar andere producten zoals een nieuw behang of een nieuwe vloer? Wij adviseren je van harte over behang, buitenzonwering, horren, raamdecoratie en vloeren. Bekijk het complete assortiment, voel aan de stoffen en laat je onder het genot van een kop koffie adviseren in onze showroom.

Heb je liever dat we bij jou thuis in Emmen of omstreken komen kijken? Geen probleem! Maak eenvoudig een afspraak voor vrijblijvend advies aan huis. Een afspraak maak je telefonisch via 0591-31 44 04 of op onze contactpagina.

Foto's ter inspiratie

Alle buitenzonwering
 • Screens kopen in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
 • Op zoek naar een knikarmscherm in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je zonneschermen op maat. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
 • Rolluiken kopen in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
 • Elektrische bediening buitenzonwering van Colors@Home Colors@Home Wendy: Scherpe prijzen, goede service en vele mogelijkheden. Advies nodig? Bel ons.
triangle