645-buitenzonwering_rolluik-header.webp

Rolluiken in Emmen en Klazienaveen

Op zoek naar kwalitatieve rolluiken in Emmen (Klazienaveen)? Rolluiken zijn een perfecte manier van zonwering, maar ze bieden nog veel meer voordelen. Zo dempen ze geluiden en verkleinen ze de kans dat er ingebroken zal worden in jouw woning. En dan hebben we het nog niet gehad over de nieuwsgierige blikken van buiten die je met rolluiken voorkomt. Dus naast een heerlijk koel huis, ook genieten van privacy én veiligheid.

Denk je erover na om rolluiken aan te schaffen voor jouw huis? Bij Colors@Home Wendy ben je aan het juiste adres:

 • Vraag vrijblijvend een offerte aan. Waarin wij met een voorstel komen wat wij voor jou kunnen betekenen.
 • Advies op maat. Ieder huis is anders. Daarom komen wij graag bij jou langs om de situatie te bekijken en een passend aanbod te doen.
 • Inclusief levering en montage. Service van a tot z, daarom plaatsen en monteren wij de rolluiken ook!
 • Veel ervaring met rolluiken. In Emmen, Klazienaveen en omstreken hebben we al vele rolluiken geplaatst.
Rolluik detail
Rolluiken

 

Rolluiken op maat

Rolluiken in de omgeving Emmen haal je natuurlijk bij Colors@Home-Wendy! Je vindt ons in Klazienaveen! Dé rolluik en zonweringsspecialist in de regio. Voor gedegen advies over rolluiken op maat ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien hebben wij jarenlange ervaring op gebied van rolluiken, waardoor wij rolluikenspecialist van Emmen en omstreken zijn, hierdoor weet je dat je bij ons goed zit! Een rolluik van Colors@home Wendy is voor alle 4 seizoenen te gebruiken. Hierdoor geniet je van de isolerende werking tegen warmte en kou, waardoor de temperatuur in huis altijd aangenaam is. Tevens biedt rolluiken van Colors@Home Wendy een prettige verduistering en privacy van de ruimte.

 

 

Voordelen van rolluiken

 • Zonwerend. Door de uitstekende isolatie komt er weinig licht binnen. Ideaal als je nog wat langer in bed wilt blijven liggen.   
 • Vochtwerend. Dit scheelt niet alleen ramen lappen, maar verweren ook minder snel.
 • Geluidwerend. Ideaal als je onregelmatig werk of in een lawaaierige omgeving woont.
 
 • Isolerend. Behalve dat het zonlicht tegen houdt, zorgt de isolatie ervoor dat warmte en/of kou buiten blijft.
 • Weerstand tegen inbrekers. Door de sterke constructie komen inbrekers minder makkelijk binnen.
 • Jouw privacy wordt gewaarborgd. Zo kunnen voorbijgangers niet naar binnen kijken.

Mogelijkheden toegelicht

Kastvorm

Er zijn verschillende kastvormen mogelijk met rolluiken: recht met een schuine hoek en half rond.

Rolluik detail
Rolluiken

Kleurmogelijkheden

Rolluiken van Colors@home Wendy zijn er standaard is 16 kleuren. Tevens is het ook mogelijk om de profielen in een andere kleur te doen dan de kast.

Bedieningsmogelijkheden

Het rolluik kan op verschillende manieren worden bediend:

 • Met de hand door middel van een bandopwinder of koord.
 • Elektrisch bediening door middel van een schakelaar
 • Elektrisch bediening door middel van een afstandsbediening. Ook is het mogelijk om met 1 afstandsbediening meerdere producten kunt bedienen.

Type motor

Wanneer je kiest voor een rolluik met elektrische bediening is het fijn dat je de juiste keuze maakt. Bepaal zelf hoe jij je rolluik wilt bedienen. Ten eerste is het mogelijk met een handschakelaar te bedienen, maar ook met een inbouwschakelaar is dit mogelijk. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van afstandsbediening. Ten slotte is mogelijk om het rolluik te besturen met je Smartphone/App.

Screens detail
 

Voorkom schade

Kies je voor elektrische bediening? Dan is het belangrijk om te weten of de ramen/deuren naar binnen of buiten open gaan. Zo is het bij een standaard motor de kans groot dat als je een raam open laat staan, de motor stuk draait. Dat is een vervelend probleem, tenzij je kies voor een motor met obstakel herkenning. Dit zorgt er namelijk voor dat wanneer er een raam of deur openstaat, het rolluik automatisch omhoog gaat. Bovendien werkt deze obstakel herkenning ook bij mensen en andere bewegende objecten. Obstakel herkenning wordt ondersteund door Somfy, één van onze leveranciers. Kijk op de site van Somfy voor meer informatie

Zon-/windmeter

Met een zon-windmeter maakt het bedienen van het rolluik nog eenvoudiger en luxer in het gebruik. Deze windmeter houdt rekening met het weer, waardoor het rolluik automatisch naar beneden of omhoog. Bovendien kun je altijd nog zelf bedienen met een afstandsbediening.

Garantie

Wij streven bij onze producten naar 110% service, waarbij ook de garantie hoort. Daarom zit er op al onze rolluiken 5 jaar garantie. Daarnaast geven wij deze garantie ook op de motor.

Alle voordelen op een rijtje

 • Eigen vakkundig montage team voor het inmeten & plaatsen;
 • Prima isolerend eigenschappen;
 • Volledig zonwerend;
 • Inbraakwerend;
 • Privacy;
 • De beste prijs kwaliteit verhouding.

Kom naar onze showroom in Emmen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een rolluik? Laat je adviseren door één van onze experts in onze showroom in Klazienaveen (Emmen). Wij raden altijd aan om even te komen kijken, zodat je zelf kunt ervaren welk knikarmscherm perfect bij jou interieur passen!

Ben je naast rolluiken ook op zoek naar andere producten zoals een nieuw behang of een nieuwe vloer? Wij adviseren je van harte over behang, buitenzonwering, horren, raamdecoratie en vloeren. Bekijk het complete assortiment, voel aan de stoffen en laat je onder het genot van een kop koffie adviseren in onze showroom.

Heb je liever dat we bij jou thuis in Emmen komen kijken? Geen probleem! Maak eenvoudig een afspraak voor vrijblijvend advies aan huis. Een afspraak maak je telefonisch via 0591-31 44 04 of op onze contactpagina.

Foto's ter inspiratie

Alle buitenzonwering
 • Screens kopen in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
 • Op zoek naar een knikarmscherm in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je zonneschermen op maat. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
 • Rolluiken kopen in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
 • Elektrische bediening buitenzonwering van Colors@Home Colors@Home Wendy: Scherpe prijzen, goede service en vele mogelijkheden. Advies nodig? Bel ons.
triangle