641-buitenzonwering_knikarmscherm-header.webp

Knikarmschermen in Emmen laten plaatsen

Ben jij op zoek naar duurzame knikarmschermen in Emmen? De knikarmschermen van Colors@Home Wendy bieden de oplossing voor iedereen die de zon buiten wil houden. Een knikarmscherm wordt ook wel zonnescherm genoemd. Het helpt om de zon grotendeels in je huis te weren en je kunt heerlijk in de schaduw zitten op je terras. Onze knikarmschermen zijn leverbaar in veel verschillende modellen en afmetingen. Schaduw op je terras, maar ook in je huis! Uiteraard worden de zonneschermen op maat gemaakt en op verzoek voor jou gemonteerd.

Knikarmscherm detail
Knikarmschermen

 

Doekkleur en materialen van een knikarmscherm

Onze knikarmschermen zijn leverbaar in een divers aantal kleuren. Dit kan geheel worden uitgekozen naargelang je smaak en de stijl van je woning. Ook zijn er een tal van mogelijkheden als het gaat om de doeken. De doeken bestaan meestal uit acryldoek of polyesterdoek, afhankelijk van je keuze. Wanneer het zonneschermdoek uit één effen kleur bestaat wordt het doek uit één stuk gesneden. Wanneer het doek uit banen van meerdere kleuren bestaat wordt het doek aan elkaar vastgenaaid.

Voordelen van een zonnescherm

  • Behoudt van warmte na zonsondergang
  • Een aangenaam lichtinval in huis
  • Creëren een aangename sfeer
  • Meerwaarde van de woning/kantoor

Al onze zonneschermen worden op maat geleverd, zo kunt u ook zelf de uitval bepalen.

Bediening van een knikarmscherm

De meeste zonneschermen die wij leveren worden uitgevoerd met een motor in combinatie met een schakelaar of een afstandsbedieningen om het bedieningscomfort te vergroten. Ook hierin zijn er weer verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan een zon- of windsensor bijvoorbeeld.

Knikarmscherm detail
Knikarmschermen

 

Kom naar onze showroom in Emmen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een knikarmscherm? Laat je adviseren door één van onze experts in onze showroom in Klazienaveen (Emmen). Wij raden altijd aan om even te komen kijken, zodat je zelf kunt ervaren welk zonnescherm perfect bij jou interieur passen!

Ben je naast knikarmscherm ook op zoek naar andere producten zoals een nieuw behang of een nieuwe vloer? Wij adviseren je van harte over behang, buitenzonwering, horren, raamdecoratie en vloeren. Bekijk het complete assortiment, voel aan de stoffen en laat je onder het genot van een kop koffie adviseren in onze showroom.

Heb je liever dat we bij jou thuis in Emmen komen kijken? Geen probleem! Maak eenvoudig een afspraak voor vrijblijvend advies aan huis. Een afspraak maak je telefonisch via 0591-31 44 04 of op onze contactpagina.

Foto's ter inspiratie

Alle buitenzonwering
  • Screens kopen in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Op zoek naar een knikarmscherm in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je zonneschermen op maat. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Rolluiken kopen in Emmen? Bij Colors@Home Wendy vind je alles op het gebied van interieur. Bezoek de woonwinkel in Klazienaveen.
  • Elektrische bediening buitenzonwering van Colors@Home Colors@Home Wendy: Scherpe prijzen, goede service en vele mogelijkheden. Advies nodig? Bel ons.
triangle