640-buitenzonwering_header.webp

Sfeervolle zonwering in Emmen en Klazienaveen

Op zoek naar kwalitatieve zonwering in Emmen of Klazienaveen? Je vindt bij Colors@Home Wendy sfeervolle oplossingen om de zon buiten te houden. Na een heerlijke zomerse dag kan de temperatuur flink oplopen binnen. Met buitenzonwering kunt u binnen en buiten op ieder moment van de dag een aangename plek creëren en genieten van een heerlijke zomerse dag. Wij verkopen o.a. screens, rolluiken en knikarmschermen. Onze buitenzonwering biedt koelte en schaduw waar je wilt. Bovendien is zonwering niet alleen ideaal voor het tegenhouden van zonlicht, maar zorg je ook voor extra beveiliging van ramen en privacy.

Zonwering op maat: al onze zonwering worden op maat gemaakt en gemonteerd bij u thuis of op kantoor. Wij denken met uw mee en bekijken de situatie wat hierbij de beste oplossingen zijn.

Montageteam: wij komen gratis bij u langs om te meten, om aan de hand hiervan een vrijblijvende offerte te maken. Ook worden al onze zonwering vakkundig gemonteerd door ervaren mensen.

Ga je voor een subtiele uitstraling met klassieke kleuren? Of heb je juist graag felle kleuren, die het hele huis opvrolijken? In onze woonwinkel in Emmen raak je niet uitgekeken. Weet je niet wat je moet kiezen of welke stijl het best aansluit bij je woning? Vraag ons om advies. Wij bieden deskundig interieuradvies tot aan huis en ondersteunen je bij het selecteren van de juiste modellen, kleuren en materialen. Wil je alle mogelijkheden bekijken en direct een goed advies ontvangen? Bezoek dan onze inspirerende woonwinkel in Emmen (Klazienaveen) en ons interieurteam helpt jou graag verder.

Voordelen van Colors@Home Wendy

  • Eigen vakkundig montage team voor het inmeten & plaatsen.
  • Zeer scherpe prijzen.
  • Gratis vrijblijvende offerte.
  • Kwaliteit producten.
  • Voor de deur parkeren.

Onze merken

Colors (Sunshade)
 

Onze merken

Colors (Sunshade)
triangle