626-behang_vlies-header.jpg

Vliesbehang

vliesbehang in verrassende patronen 

Behangen is de afgelopen jaren een stuk makkelijker geworden. Je hoeft al lang niet meer altijd de banen in te smeren. Tegenwoordig smeer je meestal gewoon de muur in met behanglijm en plak je het behang er zo tegenaan! Weten hoe dat zit? Kom eens langs in de winkel in Klazienaveen en wij leggen het je graag uit.
Vliesbehang
Vliesbehang

Waar bestaat vliesbehang uit?

Vliesbehang bestaat uit een papier of vinyl toplaag. 

De voordelen van vliesbehang

  • Vliesbehang is zeer eenvoudig aan te brengen waardoor je het ook prima zelf kunt doen.
  • Vliesbehang krimpt niet, zelfs niet na het herstellen van een baan.
  • Een behang tafel is overbodig omdat je de muur kunt insmeren.
  • Vliesbehang is vele malen sterker dan papierbehang.
  • Toe aan een nieuwe behang? Vliesbehang is eenvoudig te verwijderen.

Zelf behangen wordt steeds leuker!

Behangen is een stuk leuker geworden met vliesbehang, je smeert de muren in en plakt het behang op de muren. En na een jaar er flauw van? Geen probleem je kunt het eenvoudig weer verwijderen. Ook hebben wij het benodigde behanglijm in onze winkel. Geen zin om zelf te behangen? Dan nemen wij het werk graag uit handen voor je.

Meer weten over vliesbehang? Kom naar onze showroom in Drenthe

Benieuwd naar de mogelijkheden van vliesbehang? Laat je adviseren door één van onze experts in onze showroom in Klazienaveen (Emmen). Wij raden altijd aan om even te komen kijken, zodat je zelf kunt ervaren welk verduisterend gordijnen perfect bij jou interieur passen! Bekijk hier onze openingstijden of bepaal je route.

Ben je naast vliesbehang ook op zoek naar andere producten, zoals een nieuw gordijn of een nieuwe vloer? Wij adviseren je van harte over  gordijnenbuitenzonweringhorrenraamdecoratie en  vloeren. Bekijk het complete assortiment, voel aan de stoffen en laat je onder het genot van een kop koffie adviseren in onze showroom. 

Heb je liever dat we bij jou thuis komen kijken? Geen probleem! Maak eenvoudig een afspraak voor vrijblijvend advies aan huis. Een afspraak maak je telefonisch via 0591-31 44 04 of op onze contactpagina.

Inspirerende foto's

Alle behang
  • Fotobehang: een echte eyecatcherFotobehang is zeer geschikt om je omgeving een geheel eigen persoonlijkheid te geven.
  • Vliesbehang in verrassende patronen Behangen is de afgelopen jaren een stuk makkelijker geworden.
  • Glasweefselbehang: een nieuwe behangsoortDe basis van deze behangsoort zijn fijne glasvezels.
  • Hét behang voor de badkamer of keukenVinylbehang is een type behang dat voor een gedeelte of volledig uit vinyl (kunststof) bestaat.
triangle