624-behang_vinyl-header.webp

hét behang voor de badkamer of keuken

Vinylbehang is een type behang dat voor een gedeelte of volledig uit vinyl (kunststof) bestaat. Vinyl behang heeft een belangrijk voordeel ten opzichte van andere soorten behang: het is namelijk bestand tegen vocht, waardoor het geschikt behang is voor in de badkamer of keuken. Weten hoe dat zit? Kom eens langs in de winkel in Klazienaveen en wij leggen het je graag uit.
Vinylbehang
Vinylbehang

Meer weten over vinyl behang? Kom naar onze showroom in Drenthe

Benieuwd naar de mogelijkheden van vinyl behang? Laat je adviseren door één van onze experts in onze showroom in Klazienaveen (Emmen). Wij raden altijd aan om even te komen kijken, zodat je zelf kunt ervaren welk verduisterend gordijnen perfect bij jou interieur passen! Bekijk hier onze openingstijden of bepaal je route.

Ben je naast vinyl behang ook op zoek naar andere producten, zoals een nieuw gordijn of een nieuwe vloer? Wij adviseren je van harte over  gordijnenbuitenzonweringhorrenraamdecoratie en  vloeren. Bekijk het complete assortiment, voel aan de stoffen en laat je onder het genot van een kop koffie adviseren in onze showroom. 

Heb je liever dat we bij jou thuis komen kijken? Geen probleem! Maak eenvoudig een afspraak voor vrijblijvend advies aan huis. Een afspraak maak je telefonisch via 0591-31 44 04 of op onze contactpagina.

Alle behang
  • Fotobehang: een echte eyecatcherFotobehang is zeer geschikt om je omgeving een geheel eigen persoonlijkheid te geven.
  • Vliesbehang in verrassende patronen Behangen is de afgelopen jaren een stuk makkelijker geworden.
  • Glasweefselbehang: een nieuwe behangsoortDe basis van deze behangsoort zijn fijne glasvezels.
  • Hét behang voor de badkamer of keukenVinylbehang is een type behang dat voor een gedeelte of volledig uit vinyl (kunststof) bestaat.
triangle