621-behang_glasweefsel-header.webp

Glasweefselbehang: een nieuwe behangsoort

De basis van deze behangsoort zijn fijne glasvezels. Dit behang is bijzonder duurzaam en moeilijk ontvlambaar. Dit alles zorgt ervoor dat glasweefselbehang een steeds populairder product aan het worden is. Weten hoe het zou staan in jouw interieur? Kom eens langs in de winkel in Klazienaveen en wij laten het je graag zien.
Glasweefselbehang
Glasweefselbehang

Meer weten over glasweefselbehang? Kom naar onze showroom in Drenthe

Benieuwd naar de mogelijkheden van glasweefselbehang ? Laat je adviseren door één van onze experts in onze showroom in Klazienaveen (Emmen). Wij raden altijd aan om even te komen kijken, zodat je zelf kunt ervaren welk verduisterend gordijnen perfect bij jou interieur passen! Bekijk hier onze openingstijden of bepaal je route.

Ben je naast glasweefselbehang ook op zoek naar andere producten, zoals een nieuw gordijn of een nieuwe vloer? Wij adviseren je van harte over  gordijnenbuitenzonweringhorrenraamdecoratie en  vloeren. Bekijk het complete assortiment, voel aan de stoffen en laat je onder het genot van een kop koffie adviseren in onze showroom.  

Heb je liever dat we bij jou thuis komen kijken? Geen probleem! Maak eenvoudig een afspraak voor vrijblijvend advies aan huis. Een afspraak maak je telefonisch via 0591-31 44 04 of op onze contactpagina.

Alle behang
  • Fotobehang: een echte eyecatcherFotobehang is zeer geschikt om je omgeving een geheel eigen persoonlijkheid te geven.
  • Vliesbehang in verrassende patronen Behangen is de afgelopen jaren een stuk makkelijker geworden.
  • Glasweefselbehang: een nieuwe behangsoortDe basis van deze behangsoort zijn fijne glasvezels.
  • Hét behang voor de badkamer of keukenVinylbehang is een type behang dat voor een gedeelte of volledig uit vinyl (kunststof) bestaat.
triangle